Strande Paris


 

Find ud af hvor de gode strande er i Paris

Mens Paris ikke primært er en strand destination, er der flere muligheder for strande i Paris, herunder den fantastiske kunstige strand, der er nedsat lige i hjertet af byen hver sommer. Tjek vores guide til de bedste muligheder for strand underholdning i løbet af din rejse til Paris.

Paris Plages

Voies Georges Pompidou, Paris 75004; www.paris.fr
Denne unikke parisisk begivenhed ser mere end 2.000 tons sand lagt på bredden af floden Seine hver sommer for at skabe en fantastisk by strand midt i hjertet af Paris. Liggestole, en swimmingpool, sportsaktiviteter og gratis live musik er alt sammen en del af denne fantastiske sommer festival, som kører hver juli og august.

L'Isle-Adam

Île-de-France 95290; www.ville-ø-adam.fr
Beliggende kun 32 km fra den franske hovedstad, er dette den nærmeste strand fra byens centrum. Denne riverside strand tillader besøgende at slappe af i sandet eller svømme i Oise floden. Et væld af andre sportsaktiviteter, herunder sejlsport, kanosejlads og fiskeri er også tilgængelige i området. Mens du er der, så sørg for at besøge den charmerende gallo-roman center, som stammer fra det 1. århundrede fvt.

Deauville

Deauville 14800; www.deauville.fr
Denne pragtfulde strand område er blevet et efterstræbt sommer sted for parisere i generationer. Området kan prale med en række top kvalitet hoteller plus alle former for underholdning valgmuligheder, lige fra svømning og mange former for sport til restauranter. Beliggende på Normandiets kyst, er det bare et par timers kørsel fra det centrale Paris.

Nice

Promenade des Anglais, Nice 06000; www.nicetourisme.com
Hvis du ønsker at kombinere din rejse til Paris med en fransk badeferie, hvorfor så ikke tage en tur til den berømte franske Riviera? Denne berømte ferieby har strand langs hele vandet, og tilbyder alle slags vandsport. Du kan komme til Nice på en række forskellige måder fra Paris, herunder bil, tog, bus eller en kort flyvetur.

Elverbrn legetj