Paris shopping


Find de gode steder at shoppe i Paris

Bortset fra den franske hovedstad har mange smukke monumenter, kulturelle punkter og hyggelige cafeer, er en anden top attraktion i Paris dens omfattende indkøbsmuligheder. Når det drejer sig om shopping i Paris, tilbyder de alt fra gourmet mad til haute couture brugte markeder.

Hvis du kunne tænke dig at nyde de friske råvarer i Paris, for eksempel, er der en lang række af muligheder. I alt er der 80 fødevaremarkeder spredt rundt omkring i byen, hver med sit speciale og begrænset åbningstid. Les Enfants Rouges (39 Rue de Betagne, Paris 75.003) er et af de mere tilgængelige markeder, da den er åben seks dage om ugen.

Har du lyst til en sjov eftermiddag, hvor du kigger gennem de prestigefyldte ting der er til salg, i de høje parisiske stormagasiner, så tag hen til Boulevard Haussmann gaden. Galeries Lafayette og Printemps er begge placeret på denne gade, og tilbyder den perfekte mulighed for at se alle de klassiske mærkevarer tøj, smykker og ting til indretning af hjemmet.

Hvis du vil købe en gave til en speciel person der venter på dig derhjemme, bør du tage hen til Le Bon Marché (24 Rue de Sèvres, Paris 75.007). Dette klassiske stormagasin – som er beliggende i en smuk bygning fra det 19 århundred, tegnet af Gustave Eiffel - er det perfekte sted at finde klassiske parisiske gaver, såsom moderne tøj, kosmetik, fødevarer, kunst og meget mere. Loppemarked fans vil helt sikkert nyde at kigge sig omkring Les puces de Saint-Ouen (Avenue Porte de Clignancourt / Rue des Entrepôts, Paris 75.018). Dette marked kaldes af de lokale "puces". Dette store og varierede marked er blevet en by institution. Åbent lørdag til mandag, her kan du finde antikviteter, tøj, hjemmeartikler, kunstværker og meget mere.

For at se noget af det magi, der gør Paris sådan et hjem af mode, bør du besøge Rue de Faubourg Saint Honoré. Denne gade er fyldt med modebutikker - flotte butikker, der tilhører store navne, herunder verdenskendte designere som Dior, Versace, Gaultier og Lacroix.

Hvis du er mere interesseret i at gøre et godt køb, så kør lidt uden for byen til dette indkøbscenter, hvor der altid er noget på tilbud. McArthur Glen Troyes (10.150 Voie du Bois, Pont de Sainte Marie, 33 3 25 70 47 10 www.mcarthurglen.fr) er et sæt af tre indkøbscentre, beliggende lige uden for byen Troyes, som er en af Frankrigs største tilbuds indkøbscenter. Masser af butikker med kendte navne er placeret her, herunder Versace, Hugo Boss, Lacoste og mange flere.

Elverbrn legetj