Paris Natteliv, Cafe og Resturant


 

Paris Natteliv

Paris er en rigtig godbid for os mennesker, når det kommer til spisning og natteliv, fordi alle fra madelskere til vin elskere til øl drikkende til kultur Gribbene vil finde noget interessant at gøre efter mørkets frembrud i den franske hovedstad. For at undgå at blive overvældet af det massive udvalg af restauranter, barer og de andre muligheder som nattelivet tilbyder, er det bedst at planlægge din spisested og diskotek eller bar ved distriktet.

Montmartre, for eksempel, er en af de mest berømte områder i byen blandt de seneste generationer, takket være den fantastiske franske film "Amelie". Hvis du kunne lide denne film, skal du helt sikkert prøve at tage hen til Café des Deux Moulins (15 rue Lepic, Paris 75018, +33 01 42 54 90 50), hvor det meste af aktionen finder sted. Her kan du få et godt måltid eller bare nyde en kop kaffe, mens du kigger rundt og ser om du kan huske forskellige scener fra filmen.

Caféen er blot et par minutters gang fra den berømte Moulin Rouges (82 Boulevard de Clichy, 75018 Paris, 33 01 53 09 82 82 www.moulinrouge.fr), en nattelivssted som tiltrækker tusindvis af turister med sine unikke vaudeviller. Vær opmærksom på at shows her er ret dyre, selvom du kan kombinere en champagne middag med din billet til en speciel pris.

En anden berømt aspekt af Paris’ natteliv, der taler til byens store kulturelle mangfoldighed er de spændende bar scener i Latinerkvarteret. En af de største sådanne klubber er Barrio Latino (46 Rue de Faubourg Sainte Antoine, Paris 75012, 33 1 55 78 84 75; www.barriolatino.fr). Spredt over fire etager, kombinerer denne utrolige sted med moderne latin indretning, frække musik, eksotiske cocktails og lækre brasilianske og argentinske mad.

I det historiske Marais-distrikt, er der en række gode restaurant og bar muligheder. For eksempel, Chez L'Ami Louis (32 Rue du Vert-Bois, Paris 75003, +33 1 48 87 77 48), som er en klassisk fortovsrestaurant, der har været uændret siden 1924 og er sikker på at vinde dig over med sin franske charme. Den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton spiste frokost her med den tidligere franske præsident Jacques Chirac på et besøg i byen. Efter du har spist her, kan du nyde den klassiske franske mad oplevelse af et glas vin og en tallerken med ost på Le Baromètre (17 Rue Charlot, Paris 75003, +33 1 48 87 04 54), hvor der er et valg af 20 forskellige franske vine, som for det meste koster under 5 €.

Elverbrn legetj