Hotel Paris

Find inspiration til Hotel i Paris

Som et klassisk turistmål, har Paris mange muligheder, når det kommer til overnatningsmuligheder. Alt fra vandrehjem til femstjernede luksushoteller er til rådighed her i byen. Selvfølgelig er det klogt at bestille i forvejen for at undgå skuffelse. Tjek nogle af de bedste steder at bo i forskellige prisklasser med vores guide.

Søg på hotel i Paris, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Paris

Young and Happy Hostel

80 Rue Mouffetard, 75005 Paris, +33 1 47 07 47 07; www.youngandhappy.fr
Dette budget vandrerhjem er det perfekte sted at bo for studerende, som kommer for at besøge byen. Det ligger i hjertet af SU-venlige Latin Kvarteret, med masser af billige restauranter og sjove barer, hvor du kan nyde en drinks. Personer der rejser i grupper kan nyde at bo sammen her, da der er sovesale og fås med tre, fire, fem eller seks senge.

Perfect Hotel - Hotel Paris

39 Rue Rodier, Paris 75009, +33 1 42 81 18 86, www.paris-hostel.biz
Denne to-stjernede hotel i Paris repræsenterer en stor mulighed for rejsende på et budget, der ikke ønsker at sove i en sovesal. Dobbeltværelserne er kun 22 € per person per nat. Hotellet ligger i hjertet af det smukke Montmartre-distrikt, i gåafstand fra både Moulin Rouge og Sacré Coeur. Det er også tæt på Gare du Nord, hvilket er meget praktisk, hvis du ankommer til Paris med tog.

Little Palace Hotel - Hotel Paris

4 Rue Salomon de Caus, Paris;
Beliggende i hjertet af Paris, er denne moderne trestjernede et godt valg for forretningsrejsende eller besøgende, der ønsker at kombinere faciliteter af høj kvalitet med bekvemmelighed. Hotellet er beliggende i nærheden af Picasso-museet, Notre Dame Cathedral og Louvre. Alle værelser er udstyret med gratis wi-fi, aircondition og satellit-tv. Dobbelte værelserne koster gennemsnitlig € 150 per nat.

Hôtel de l'Abbaye - Hotel Paris

10 Rue Kassette, Paris 75006, +33 1 45 44 38 11; www.hotelabbayeparis.com
Denne smukke elegante firestjernede hotel er et af de bedst vurderet hoteller i Paris - vurderet af de internationale medier. Det er nemt at se hvorfor, som en vidunderlig brolagt gårdsplads fører dig til den kunstneriske luksus hotel. Dobbeltværelser koster omkring € 250 per nat, med tredobbelt værelser, der repræsenterer godt firestjernet værdi på € 315 per nat.

Hotel Ritz i Paris

15 Place Vendôme, Paris 75001, +33 1 43 16 30 30; www.ritzparis.com
Den verdensberømte femstjernede hotelkæde, som startede i England, har en af sine mest overdådige hoteller her i Paris. Dens harmoniske blanding af klassisk fransk indretning med moderne interiør elementer er høj klasse, med topkvalitet, service og faciliteter. Fejret romanforfatter Ernest Hemingway fandt kærligheden med en ung journalist her, og i dag pryder hans navn hotellets bar. Hotellet er meget luksuøst, men kommer dog med en stejl pris på 550 € per nat.

 

Elverbrn legetj