Golf Paris


Spil Golf i Paris

Det er nemt at kombinere en tur til Paris med et par runder af klassisk golf, fordi en række store golfbaner er placeret i og lige uden for byen. Chantilly-region er et godt sted for golfspillere, det er et område i nærheden af Paris. Fontainebleau og Versailles er også hjemsted for nogle store golfbaner, som du kan komme til med vores guide.

Paris International Golf Club - golf bane Paris

18 Route de Golf, Baillet-en-France 95560; 33 1 34 69 90 00; www.paris-golf.com
Den eneste golfbane i Frankrig som er designet af den verdensberømte golfspiller Jack Nicklaus. Denne golfbane i Paris, tilbyder en af de højest rangerede runder i hele landet. Brede fairways, svære bakker og mange andre forhindringer, gøre det til en spændende udfordring. Klubbens enorme klubhus kan prale af sine mange luksuriøse faciliteter, herunder en spa, swimmingpool, tennisbaner og en gourmetrestaurant. 18 huller, par 73.

Golf de Fontainebleau - golf bane Paris

Route d'Orléans, Fontainebleau 77300; +33 1 64 22 22 95; www.golfdefontainebleau.org
Denne skov placeret golfbane i Paris, designet i 1909, er en af de ældste golfbaner i hele Frankrig. Dens landskab har en særlig følelse af britisk, der minder om hjemsted for sporten. Hold øje med den vidunderlige art deco klubhus, hvilket gør det til en malerisk sted at slappe af efter din runde. Beliggende omkring en times kørsel fra Paris. Stedet har også et par faciliteter. 18 huller, par 72. Lukket om tirsdagen.

Golf de Chantilly - golf bane Paris

Allée de la menageri, Chantilly 60500; +33 3 44 57 04 43; www.golfdechantilly.com
Denne klassiske bane, designet af den legendariske arkitekt Tom Simpson i begyndelsen af det 20. århundrede, betragtes som en af de bedste baner i hele Europa. Denne udfordrende golfbane kræver stor præcision fra spillere, med både skov og strategisk placerede bakker. En anden lidt nyere bane, naturligvis også til rådighed på samme sted, ligger ca. 48 km fra det centrale Paris. Åben for besøgende fra mandag til onsdag. 18 huller, par 71 og par 73.

Golf National - golf bane Paris

2 Avenue de Golf, Guyancourt 78280; +33 1 30 43 36 00, www.golf-national.com
Det nuværende hjemsted for den franske Open, er denne udfordrende golfbane en af de bedste klubber i Europa, hvor professionelle golfspillere spiller. Den har to 18-hullers baner og en ni-hullers bane. Mesterskabet Albatros Banen er ikke for de mindre sikre spillere, hvor der er par 76 og mange svære fairways. Bare 30 kilometer fra Paris, er det en praktisk mulighed for golf i løbet af din rejse til Paris. Et spil golf på toppen af golfbanen koster € 80 på hverdage i løbet af sommeren, eller 120 € i weekenden.

Elverbrn legetj